Måndag

Hej !

Gud vilken tur att jag åkte hem igår ändå med tanke på den jävla snöstormen som varit idag, Nog för att det snöade och blåste hela vägen igår oxå men säkerligen inte lika mycket som idag. Faktiskt tycker jag att vintern kan vara slut nu :)

Idag har jag då jobbat, kommit hem och ätit lite middag och sen farit till Storheden. Jag kikade in på H&M för att se om dem hade nåt fint på rean men det vart bara lite underkläder och några småsaker, köpte bla. torrschampo som jag aldrig har provat förut så det ska bli spännande ;p

Sedan handlade jag mat på Willys och denna gång vart det lite nyttigare och fräschare mat, Har ätit så jävla mycket skit på senaste så det ska bli gott och antagligen behövligt ! Tror jag ska laga till en kycklingwook med olika grönsaker imorgon och någon annan dag i veckan en pastasås med broccoli, ädelost osv. Det är vad jag har planerat so far :)

Nuu, Ska jag göra någon nytta innan kvällen lider mot sitt slut. Fick en avbokning på min förmiddagskund imorn så jag får se om det finns något annat jobb åt mig.. Hoppas det så jag får ihop lite fler timmar !


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0