Helg-sammanfattning.

Hej !

Nu är jag tillbaka i Luleå igen, Emil ville egentligen att jag skulle ha stannat till imorn.. Jag med då såklart men det skulle ha varit så jäkla jobbigt att stiga upp redan vid 05 å köra hela vägen hem eftersom jag har en nog lång och jobbig dag imorn så.. Vi träffas ju snart igen så det får gå bra ändå :)

Helgen har varit helt underbar, Vi har haft det så himla mysigt och jag njuter av varje sekund.. Även om vårat lilla uppehåll varit det tyngsta och värsta jag gått igenom i hela mitt liv så kan jag på ett sätt känna sån tacksamhet för det för att så bra som vi har det nu har vi inte haft det på väldigt länge.. Det är väl sådär, man börjar ta varandra för givna med tiden och glömmer kanske bort hur viktigt det man har faktiskt är och vi har båda insett så mycket under tiden vi var ifrån varandra som gör att man uppskattar allt vi har på ett helt annat sätt. Åh.. Det var ju inte det här jag skulle skriva om egentligen men jag är bara så lyckligt lottad !

Jag & Oden åkte som sagt upp på Torsdag efter jobbet och kom då fram på kvällen, Jag minns faktiskt inte vad vi gjorde då men nånting säkert :) På Fredag skulle Emil jobba lite och jag följde med, sedan lagade vi en riktigt god middag i form av fläskfilé i rödvinssås med potatisgratäng och så såg vi en film sen på kvällen.

På lördag jobbade jag ett par timmar på förmiddagen medans Emil gjorde lite andra ärenden. På eftermiddagen kom några kompisar till honom förbi, vi åt god middag, dem bastade och åkte sedan in till Korpis. Jag stannade hemma med Oden och såg en bra film och led av en sjuk jävla huvudvärk som plågat mig hela natten till idag.

Jag steg upp tidigt imorse, gick ut med Oden och åkte sen iväg för att jobba ett par timmar till. Det vart god lövbiffsmiddag idag med och sedan har jag börjat rulla mot Luleå. Nu ikväll har jag bara packat upp alla grejer, vattnat blommor etc och nu ska jag gå och äta kvällsmat samt försöka hitta nåt i kylen som kan blir min lunch imorgon på jobbet, kommer inte hinna köpa nåt då jag jobbat 8-17 utan lunch eller raster så jag får försöka göra nå mackor eller ta med frukt haha.. Måste fylla på kylskåpet imorn :D



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0