Fredag

Och så var det helg...

Jag hoppade av bussen på Porsö C och köpte mig en såndär sallad man plockar ihop själv, täntke jag skulle njuta av den till en hyrfilm men salladen smakade typ skit pga räkorna och kräftorna som smakade som faaaan mycket klor alltså verkligen kallsup på badhus, Usch. Såklart hade jag ju tagit massor av just dem oxå. Nån film vart det inte heller eftersom jag redan sett dem flesta som verkade bra.

Däremot har jag suttit här vid datorn och sett ikapp dem avsnitt jag missat av Äkta Människor, Fan så bra serie alltså ! Först när jag hörde om den tänkte jag att nää faan det där är säkert nå skit men så såg jag 4e avsnittet med Emil när det gick på tv och vart helt fast direkt så nu har jag sett 1a och 2a men dem är en timme styck så det tar lite tid :)


Funderade på om jag skulle göra nån nytta nu men vid närmare eftertanke ska jag nog bara känna degen tills det är dags att sova. Imorgon ska jag iallafall besöka staden, låna lite böcker, kanske köpa något, ta en fika.. Ja vem vet :)



Om ni inte redan följer serien Äkta Människor kan jag verkligen rekomendera er att se den, Alla avsnitt som hittils visats finns på svtplay :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0