1 hit 1 diss

Nivet Leila Lindholm, Hon som bakar på tv och skriver bakböcker.. Ibland undrar jag om hon överhuvudtaget kan baka för alla hennes recept jag följer blir SKIT. Idag skulle jag baka kolakakor och sedan kokostoppar. Kolakakorna vart bra men hennes kokostoppar vart det ingenting av.. Jag följde receptet till punkt & pricka, dubbelkollade flera gånger så jag tagit rätt när smeten började se konstig ut och allt men nä det vart bara skit.. Så dem åkte i soporna, Det skulle ha behövts typ dubbelt så mycket ägg & smör för degen höll verkligen inte ihop alls, det vart bara smulor.

Såå.. Då är det bara att göra ett nytt försök med nåt annat. Har verkligen ingen fantasi så jag tror jag gör en sats vanliga muffins och sätter blåbär i endel, rabarbergrejs i några åsså kanske ett par stycken med hjortonsylt.

Det får bli en annan dag. Jag orkar inte baka mer idag.. Dessutom har jag jävligt ont i huvet & nacken åsså håller jag på och tvättar nu. Såfort det är klart ska jag hoppa i duschen och slå på en film, Nämligen "En Dag". Jag läste ju boken för inte så länge sen så det ska bli spännande att se vad jag tycker om filmen :)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0