Shopping

Nog på tråkigheter i Bloggen för idag tycker jag.

Jag åkte ju iväg och handlade lite här under eftermiddagen, Bla så köpte jag en ny säng åt Oden. En likadan som han har tidigare men jag tänkte att det blir så jobbigt att släpa på hans grejer fram och tillbaka hela tiden åsså blir de så lätt att man glömmer nåt osv så det är lika bra att han har "en uppsättning" grejer här oxå :)



En sånhär blev det, Jag vet att den ser en aning oskön och tråkig ut men det är Odens favorit typ av säng. Vi har en såndär rund vadderad med kanter oxå men den gillar han inte alls så lika bra att köra på ett vinnande koncept. Sånahär finns ju lite varstans med på Rusta kostar en stor bara 129 kronor :)

Köpte även två fleecefiltar. Först på ÖB hade dem bara typ blommiga och sånt så där köpte jag en röd med vita prickar fast när jag kom på Rusta hade dem mycket snyggare i leopardmönster så jag tror han får den istället :) Filtar får man ju ändå aldrig för många av som hundägare när man ska ha i bilen, i sängarna i möbler där dem får vara osv.

Köpte även en handduk att torka tassar och sånt med + att jag i helgen köpte hundpåsar, tuggben och godis. Då behövs det bara lite leksaker. Tänket skaffa tennisbollar, en dragknut och något gosedjur. Han biter ju aldrig sönder sina grejer så dem räcker länge.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0