Torsdag

Jaha, De bidde inge bloggande igår för då var jag på jäävligt dåligt humör, ledsen och besviken över en grej ! Som tur var lyckas jag ju ha jävligt gulliga snälla människor runt omkring mig så när jag satt som bäst och tyckte synd om mig själv plingade det på dörren och där stod Sandra med min favorit-Marabou och räddade kvällen.

Vaknade idag, trött som ett jävla as men ändå på hyffsat bra humör.. Det har gått bra på jobbet.. Ja allt flöt på. Tills jag inser vad jag anat ett tag - Min bil läker diesel, och så snackar vi stora fläckar och pölar. Fans jävla fanjävel.. Alltså är det inte lite komiskt.. När man bor ihop med en bilmekaniker och jobbar 5 meter ifrån den verkstad han jobbar på och har alla chanser i världen att få allt åtgärdat på stört.. Ja då funkar allt felfritt.

Men jävlart direkt vi gör slut och flyttar isär då ska ALLT jävlas bara så att jag ännu mer ska känna att fan, Nu skulle man haft Emil här. Nog hjälper han mig om jag ber honom, det vet jag att han gör men jag har ingen lust att tanka min bil och ge mig iväg på en 20 mils resa för att vattna vägarna med diesel.. Känns lite ovärt.


ÅÅÅH, ja ni fattar ju hur jävla synd det är om mig ?! Får bli bussen imorgon till jobbet helt enkelt.

Som vanligt då när man är trött och på dåligt humör ids man ju inte laga middag så det blev spagetti med smält ost och en Powerking till middag. Älska powerking <3 MEN jag måste ha kaffe oxå så jag ska koka mitt smarriga mintkaffe och hoppas att det får mig att bli gladare.. Nu ska jag iaf jag och Oden ut på promenad !


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0