Söndag !

Godmorgon på er !

Jag har just druckit en smoothie till frukost och nu tänkte jag fylla på kaffedepåerna :) Jag & Oden har som vanligt varit ute på morgonpromenad och nu ska Mattias snart komma hit och kolla upp felet på min bil.. Under tiden tänkte jag låna hans bil och fara en liten sväng till Storheden för att handla lite mat och lite braåha-grejer på Rusta :) Tror jag köper hundmat åt Oden oxå när jag ändå är där.. Egentligen har jag sagt åt Emil på skarpen att nu är de bara han börjar göra saker själv för ska inte vi vara tillsammans kommer inte jag att dalta och göra precis allt åt honom i fortsättningen.. Det tyckte han var synd för det hade ju varit det allra bästa. Haha jävla bortskämdokarl ! MEN.. Nu när jag ändå ska dit så är de väl lika bra !

Jag har ju även fått jordens jävla julkänslor nu och vill pynta, baka, tända ljus, slå in julklappar och hela baletten haha. Såhär är det varje år för mig.. Jag tycker inte om själva firandet på julafton men jag gillar alla dem här traditionella mysiga förberedelserna som att lyssna på julmusik, dricka glögg och stoppa nejlikor i apelsiner osv :D

Ska köpa lite julgrejer från Rusta faktiskt för snart får man ju sätta igång.. Det som däremot känns jävligt tråkigt är ju att jag kommer få göra allt det här själv i år.. Känns inte så stor idé att baka en massa julgodis etc när det inte finns nån här som kommer äta upp det.



Kommentarer
Tilde

Jag kan äta upp godiset;) hehehehe

2011-11-06 @ 11:47:58
Elina

Jaa det är klart ! Du kan äta :D Kan du inte skicka mig namnet på din blogg :) ?

2011-11-06 @ 12:58:02
URL: http://blow.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0