Tisdag

Hurrrrv, Dagen började med att jag låg å frös ihjäl lite smått.. Inte hade väl ja nån aning om att de skulle vara -16 på morron när jag stängde av elementet igårkväll :D

Jobb planerna blev då ändrade så istället för att jobba 9-16.30 blev det 8-14 och sen ett möte kl19. Så det var ju jätteskönt att Oden slapp vara ensam hemma så länge och tur för mig.. När jag hade jobbat typ en timme på morgonen kände jag hur de högg till i ryggen å efter det kunde jag inte jobba fullt lika snabbt om man säger så.. Hoppas de går över fort !

Nu är jag ju då som sagt hemma ända tills ja ska på dedär mötet vid 19.. Och om det är någon som undrar varför jag är på en massa möten hela tiden så är det när man ska få en ny kund som man åker ut till dem och pratar om hurdan städning dem vill ha, tittar på deras hus och städbehov typ. Det brukar oftast inte ta så lång tid så jag är nog hemma igen till strax efter 20.

Det är ju föresten kniven mot strupen idag som inte får missas ! :D Nu ska jag gå å göra nå vettigt alternativt slänga mig på soffan å sova en stund.. Vad tycker ni ?


Kommentarer
Åsa

jo de är väldigt fint me natur, om man sitt i en gammbil å är full ;)

2011-03-30 @ 02:32:50
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/
Åsa

VAFAn de bli alltid fel på mina kommentarer! eller så kommer de två st... ja naturen är fin om man sitt i en gammbil å är full! :D

2011-03-30 @ 02:33:33
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0