PINSAMT

Att Så ska det låta är ett bra program vet väl alla men idag var jag fanimig tvungen att stänga av tvn, Så pinsamt var det. Style var där.. Dvs Freestyle i ett desperat försök att återupplivas med ett nytt namn trots att dem blivit dubbelt så gamla, bara två av sex återstående bandmedlemmar och hopplöst avdankade. Vi kom väl en 3 minuter in i programmet innan dem inte kunde hålla sig längre och var tvungen att chansa på att låten bakom sifforna bara mååste vara "vill ha dig i mörkret hos mig"... Eller så inte, Men det var ju ett gott försök.

Sen var den ena tvungen att fara upp och dansa och ropa åt publiken att hänga med osv i varenda låt och få dem att klappa med och typ boxades mot kameran och var allmänt svincooool samt gjorde samma pose som på bilden här nedan mot alla kameror, publiken, medtävlande och orkestern.. Inte nog med det - Även när motståndarlaget sjöng var han uppe och dansade och for omkring OCH stod och trollade med knäna.. Que?!

Sen på tal om egocentriska personer... Varför har vissa hela sina jävla hus eller lägenheter fulla av bilder på sig själv överallt ? Jag fattar inte poängen med att gå till en studio och få speciellt smink och kläder för att stå där och posa så man kan rama in och ha i vartenda rum tillsammans med alla vanliga hemmatagna förstorade foton men det är klart, tycker man att man själv är snyggast i världen så..

15 minutes of shame..




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0