Det stinker här

Ja ni ser rubriken - DET STINKER HÄR !

Lång historia kort, Emmeli kom förbi och hade sin hund med sig som hon ville att jag skulle träffa å se hur lugn och fin han är. Antagligen kände han väl av att det bor en hanhund här men eftersom det inte var någon hund hemma så kunde han ju ta över reviret och kissade på våran gungstol + ryamatta. Väldigt lite dock, bara ett sånt revirstänk men ändå.. Så jag skulle torka med lite ättika för att försöka få bort lukten så inte Oden skulle få för sig att märka över.

Problemet var då bara att den helt fulla ättiksflaskan föll i golvet inne i badrummet så korken sprack och allt rann ut. 24% ättikssprit på hela golvet och in i mattorna luktar INTE gott. Fick stå där på knä och skrubba golvet med ångorna stickandes i näsan så nu har jag ont i huvet och som sagt - Det stinker här. Jag har lagt mattorna på blöt i badkaret och torkat golvet flera gånger samt skrubbat med allrengöring så jag hoppas verkligen det kan gå bort !

Oden har då varit vääldigt nosig där på gungstolen men såklart inte kissat eller nåt, Tror inte han kommer göra det heller. Ska läsa i min städbok om det finns nåt som tar bort lukten av ättika - I vanliga fall använder man ju ättika för att ta bort lukten av annat !



Kommentarer
Emma

Oh fy fan... Kan inte lukta gott :P

Jag är då glad att neo inte heller pissar inne fast de luktar hund...

2011-03-21 @ 08:36:12
URL: http://emmnie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0