Den obotlige pessimisten

Jag är ju som bekant en obotlig pessimist, Fast ibland på sätt som kan vara bra.. på sitt lilla sätt.

Tidspessimist: Jag i ett nötskal - Åhneej bussen går om 20 minuter från längst bort på porsön och är alltaå här om 26 minuter, det tar 3 minuter att gå till busshållplatsen så nu måste jag snabba mig !.. Hmmm.. Varför kommer bussen aldrig ? 23 minuter kvar ?! Vad gör jag här ?

*Ställer alarmet kl 07 trots att jag börjar kl 10... För jag måste ju hinna äta frukost*

Så jag kommer aldrig försent iaf :D

Tankpessimist: Tankar för 300 kronor, kör 10 mil och tankar sedan för 100 spänn igen, Kör 2 mil och sen tänker jag "Åhnej nu måste jag tanka igen - Jag satte ju faktiskt bara för 100 kronor sist och nu har jag ju trots allt kört till jobbet i 3 dagar och det är ju 3 km dit och.. Ja jag måste nog tanka igen. Sådär håller jag på fast jag antagligen hade typ 20 liter innan jag tankade sist :D

Samma sak idag.. Mätaren är inte ens nere på reserven ännu som ändå är på 15 liter i min fettysk med 96literstank och ändå kunde jag inte fara till storheden utan att tanka i en liten skvätt. Det är ju ändå typ 1 mil tur och retur så det är ju inte säkert att jag hade kommit hem på dem där 15 litrarna haha.. Åh jag är så störd men jag tror nog att jag ska sluta upp med mitt småskvätttankande ett tag nu eftersom att Emil har med sig ca 30 liter diesel åt mig när han kommer hem idag och det räcker ju ett bra tag för mig som bara kör korta svängar :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0