Då var de över

Fan va skönt att den där mörka timmen när över nu, Var fan inge kul å sitta har själv i beckmörkret me nå fjuttiga små ljus.. Ja är ju så skrajjsen av mig oxå så huvva :D

Såg då att i stort sett alla här runtomkring hade tusen lampor tända som alltid annars.. Jag fattar inte dedär med att ha en jävla massa lampor över allt "för att de är fint" va är de för fint å ha en taklampa, en golvlampa, en lampa i varje fönster åsså några på väggarna. Bah..

Nåja.. Jag ska då inte vara vaken nå länge ikväll.. Ska bara äta nå kvällis, gå sista promenaden med Oden och sen hoppa i säng, Synd då bara att mina grannar har fest så vi får väl se om jag ens kan somna :)

Och nu gör jag ett nytt försök att dra ner drastiskt på allt va socker & fett heter, De är sjukt hur vi vräker i oss här hemma alltså ! Dagens frukost vart då nyttig iaf och det ska även kvällsmaten bli !


2 kiwis och 2 havreknäcke med ost och tomat. Havreknäcke är för övrigt världens godaste hårdbröd. Visserligen är det dubbelt så dyrt som husman men nångång kan man unna sig :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0