Söndag

Hej Allihopa !

Long time no see men nu är jag tillbaka i Luleå efter en långhelg på vift ! :)

På Torsdag: Packade vi bilen och drog uppåt, tvättade lite kläder när vi kom fram eftersom våran tvättstuga här hemma var fullbokad. Åkte även till Fällan och började göra lite nytta.. Emil fixade med Lincolnen och jag minns egentligen inte riktigt vad jag gjorde mer än att packa upp alla saker osv.

På Fredag: Städade vi och fixade på förmiddagen innan vi åkte mot Kaunisvaara för den årliga släktträff/grillfesten där vi åt massor av god mat. Åkte tillbaka till stugan i Erkheikki innan vi begav oss till bröderna Greus för lite öldrickande, Cadillacåkande och slutligen en sväng upp på backen där det var ovanligt dött och tråkigt så där vart vi inte långvariga alls. Knatade hemmåt och sov.

På Lördag: Vaknade vi skönt nog utan några hemska baksmällor, När vi blivit kördugliga åkte vi in till Pajala och åt en Pizza innan vi for hem till Fällan igen. Fortsatte att fixa & dona där.. Bland annat rensade och städade vi ur skafferier osv. På kvällen skulle Emil åka och basta så jag hade filmkväll istället med Citizen Kane.

Söndag: Idag.. Har åtminstone jag inte fått speciellt mycket gjort eftersom jag åkte mot Luleå redan 11.30 men här hemma har jag hunnit packa upp allt på sina platser, handlat mat och promenerat med Oden. Ska ta och byta sängkläder nu och sen diska lite innan Emil kommer hem och vi parkerar oss i soffan för en film och myskväll :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0