Hemma

Då var man äntligen hemma i Luleå efter en helg på vift ! Sköööönt... VET NI HUR MYCKET JAG HATAR MYGG & KNOTT ?!

Vi åkte upp på Fredag och hann då inte göra så mycket annat än att vara till Emils föräldrar en sväng och sen åkte vi till fällan och packade upp, satte nya sängkläder och såntdär. Hur sjukligt äckligt jävla cepevarmt det var i Fredagss behöver jag inte nämna utan ni förstår själv att bilresan var olidlig.

På Lördag gjorde vi en massa nytta som att klippa gräs, städa osv. Sen åkte vi till Gauhajärvi där Emil och Oden svalkade sig med ett bad. Jag.. Ja jag slogs med knotten. Åt lite grillad röding till middag och såg film på kvällen... Åsså hämtade Emil hem en till bil.

Söndag alltså idag, Har jag varit jävligt trött och sovit ganska länge. Städat undan och stängt av allt i huset, slängt en massa skrot på återvinningen osv. Vi åkte hemmåt vid 16.30 så efter att vi kom hem har vi inte hunnit göra så mycket annat än att vara å handla mat, äta middag, duscha etc. Nu har jag en jävla huvudvärk och ska packa upp väskan osv...

Det var min helg i korta drag ! MEN, Dags att reagera nu så man kan komma i säng nån gång, Jobbar bara en kort stund imorn :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0