Min turdag

Alltså nu börjar jag bara bli så jääääävla less.. VARJE gång jag ska till Sävast är det nåt jävla skit med bilen och vädret.. Är det inte snöstorm så är det -25 och är det normalt väder så har bilen slut ström eller så fungerar inte motorvärmarstolparna på våran parkering.. Och om nu dem har funkat så har det inte funkat i sävast och om det är fint väder och lagom kallt när jag far dit så ska det väl då tamigfaaan bli snöstorm medans jag är där !

Såå.. Eftersom det inte var så kallt ute hade snön som kommit smält på bilen och givetvis frös ju det då när jag kört en bit så det var bara att stanna och skrapa rutorna.. Hade på max värme och även fläkten trots att den låter som ett tröskverk för att få fram nå sikt vilket gick rätt bra ända tills jag kom till sunderbyn då heela jävla rutan blev täck av en tjock isskorpa.. Såg fan INGET ! Fick försöka se nåt just mellan ratten där värmen höll upp en liten fläck av rutan men sen fick jag svänga av igen på en bussficka och skrapa isen som satt som berget.. Måste ha varit nån jävla dimma där för efter mig kom 2 bilar inkörandes på samma ficka och skrapade sina rutor oxå.

Gissa hur lätt det är att ta sig ut på 97:an en Fredag när alla är påväg hem från jobbet ? Ja, jag hann svära ett par ramsor innan jag var ute på vägen iaf ! Sen var det en dumjävel som stod utanför en rondell och väntade på att få köra, blinkar ut till höger heeela tiden så jag tänker att jag kör då men näää se han ska rakt fram ! Gaaahahaha.. .Öh ja jag blev riktigt jävla galen på folk i trafiken, att det alllltid ska jävlas med mig osvosv.

Dessutom är jag sviiiinjävla trött och har fortfarande inte ätit nån lunch för att jag glömde bort det innan jag for. Nä fyfan nu går jag och sover en stund. Snark



Kommentarer
Emma

Haha hojja..du har alltid samma "tur " hahah..



är du hemma på söndag typ? tänkte om ja kikar förbi med dina papper å dricker lite kaffe :d

2011-01-21 @ 19:57:45
URL: http://emmnie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0