Tisdag

Då har man avverkat ännu en dag... Har jobbat 09-15.30 och stressat och slitit som en jude precis hela tiden. Det har varit tungt och stressigt så nu är jag gode mör i kroppen.

Kom hem strax före 16 då och bytte om direkt för att gå ut med Oden och sen var det full rulle i köket för att få undan disk och rört ihop nån middag som idag blev köttfärssås och makaroner. Äckligt. Var inte alls sugen på det.

Sen åkte vi då till Gstad för att hälsa på.. Egentligen åkte vi dit för att Mamma skulle laga ett par vantar åt mig men dem har tjatat att det är så länge sen vi varit dit (vilket det är oxå) så vi fikade och pratade och allt sånt man gör. Emil tittade på Simpsons & cyklade på motionscykeln och Oden han tränade han med haha - Han hittade ett par 2kgs hantlar som han antagligen trodde var nån leksak och började bära runt på den så vi alla tyckte han var såå stark och duktig och då blev han ju såklart suuperstolt och gick runt med högt huvud och viftande svans för att visa vad han kunde :D Haha.. Så nog finns det muskler i dem där käkarna minsann 2kg är ju ändå rätt mycket !

Vi har nyss kommit hem så nu är det sista rycket innan vi ska ut på kvällspromenaden. Borde dra en valls med dammsugaren eller nåt annat som kan va bra å ha gjort så man slipper ta allt samma dag.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0