Klar för slakt

Oh my fucking good vad slut jag äääär !

Har ont i heela kroppen som för övrigt känns som en knådad deg... Hela den här dan har varit sjukt stressig och slitsam. Nivet när man jobbarjobbarjobbar är törstig, hungrig, svettas, blir mer och mer yr, måste pissa men hinner inte, springer runt som en yr höna för att nånstans tjäna in en liten minut. Så har hela dagen känts.

Snöstorm är det oxå.. Men det jag grämt mig över hela dagen är att Emil & Oden skulle vara borta när jag kom hem. Dem åkte redan vid lunch och det plågar mig att jag inte hann säga hejdå. Nivet jag är en sån som "Ååh hejdåkraam, och en puss... en till kram" "Nej ska ni fara nu, vänta jag måste få en hejdåkram - Ja men bara en till" Hejdå, hejdå.. ååh jag ska sakna er, kör försiktigt, vänta hejdå,ring mig nån gång när du har tid, och lilla Oden då jaaa Mamma ska sakna dig jättemycket jaaa. Precis så håller jag på.

Och så kommer man hem till en mörk, tom tyst och ensam lägenhet. Huuuuuh. Stackars dem som lever ensamma.

Nåväl.. Jag köpte iaf skräpmat hem så slapp jag stressa ihop nån jobbig maträtt medans jag höll på att svälta ihjäl. Ett kycklingmål från korvgubben blev det och nu är det uppätet, jag har bytt om till myskläder och ska inte röra en fena på resten av kvällen. Jag jobbar nämligen imorgon oxå så jag behöver vila upp mig :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0