Onsdag

Hej !

Här är det full rulle för ovanlighetens skull.. Jag som är så van att varje dag är den andra lik både på jobb och fritidsfronten har nu fullt upp med att hålla koll på alla kunder som gör avbokningar, ombokningar, vill ha extrastäd inför jul etc samtidigt som jag ska vara ledig och ska meddela alla om det och blabla.

Imorn tex fick jag en avbokning på morgonen så antingen får jag sovmorgon eller så hjälper jag väl någon annan =) Anyhoo.. Så har jag jobbat till 16:30 idag och sen farit å handlat mat, duschat och ska nu se sistta avsnittet av Bonde söker fru och så kommer Mamma hit med köttfärs.. Jag tänkte göra bort att rulla julköttbullarna i förväg och frysa in så är det gjort och det är lättare att steka dem så.

Bara två dagars jobb kvar hursomhelst och sen blir det helg.. Och vet ni vad, Från Lördag till Söndag ska jag vara hundvakt åt en liten Boxertjej =) Hoppas det ska gå bra och att hon inte vantrivs allt för mycket här hos mig :)

Ska oxå såklart roa mig med att packa, fylla på olja + spolarvätska, täcka för kylaren på bilen och tanka den för på Måndag morgon styr jag norrut till mina Favviskillar <3


Kommentarer
Tilde

Vad kul att ni ska försöka igen, blir ju ett perfelt avslut på detta år:)

2011-12-08 @ 08:43:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0