Finally !

Alltså jag har inte haft sånt jävla flyt idag på bilfronten.. För det första har det ju snöat som fan idag oxå och när jag skottat som en jävla jude för att kunna backa ut ur min parkeringsruta så hade ändå nån jävla idiot varit och skottat dit en ny hög på eftermiddagen så jag har tack vackert fått göra om det. Sen när jag kom fram till macken så är hela mitt jävla tanklock täckt av is ! Att få upp det var ju bara att glömma och imorn ska det bli mycket kallare så jag får försöka hacka och skrapa bort det som är kvar imorn eller typ hälla på varmt vatten eller nåt för tanka det måste jag ju, Annars tar jag mig inte så långt !

Problem nummer 2, Tror inte huven kommer gå att få upp heller pga isen men ska försöka få bort det oxå för jag vill gärna kunna fylla på Olja + Spolarvätska innan ja far. Nånå, Det löser sig säkert på ett eller annat sätt !

Hursomhelst har den här helgen varit den överlägset seeegaste och långtråkigaste någonsin typ ! Dagana har verkligen sniglat sig fram men det brukar dem väl göra när man väntar, Imorn är det hursomhelst äntligen dags att åka uppåt och som jag har längtat :) Jag ska ta och ställa in motorvärmartider till imorn och packa färdigt det sista, diska lite och sånt så får jag väl hoppa i säng sen !


Ses om en vecka !


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0