Schooltime

Nu är det snart dags att åka till skolan, Vi ska påbörja kursen Livsmedelskunskap idag och det ser jag fram emot.. Är ju väldigt intresserad av sånt så :)

Tar bilen idag, det är så jävla jobbigt väder för att cykla. Alltså det blåser kallt så man kan inte klä sig för lite men solen steker så man blir helt svettig när man klär sig mot blåsten och jag vill inte svetta ner mig nu när jag är nyduschad :D

Ska ringa nu och boka ett bord på Waldorf till 17:45 tänkte jag. Det borde bli lagom så hinner Emil komma hem från jobbet och jag hinner gå middagspromenaden samt ge mat åt Oden i lugn och ro :) Det ska bli sååå himla gott att gå ut på restaurang, Det är jättelänge sen sist och jag har verkligen varit sugen på Kina-mat nu på senaste dessutom blir man aldrig missnöjd på Waldorf ! Eller vad säger ni ? Jag har då alltid tyckt att det är jättebra där.. Bra service, fint inrett, alltid bra mat, stora portioner och inte så jättedyrt :)


Nä, nu måste jag göra mig redo för skolan :)


Kommentarer
Camilla

sv: det där lät väldigt intressant, till frukost?! eller är du helt enkelt en sån som föredrar mat? :)



Och vad är korma? :o

2010-09-28 @ 16:56:04
URL: http://matiigt.blogg.se/
Camilla

sv: Jaha okej! :) är den svår att göra? Är det något man borde prova alltså? ;)

2010-09-28 @ 19:26:32
URL: http://matiigt.blogg.se/
Camilla

Oj! Det lät gott att göra äpplena på så sätt men lite mer avancerat. Jag gjorde det enkelt för mig i vatten och inte med socker för jag ville ha det lite magrare, och vill inte riskera smörsmak i det för jag gillar inte det, haha :) Jag tyckte det blev gott ändå, du som däremot har ätit det där du sa skulle kanske tycka det smaka lite tamt! ^^



Men kanske provar någon gång då det kommer folk :)

Ska kika in receptet också!

2010-09-28 @ 21:02:58
URL: http://matiigt.blogg.se/
Camilla

Håller med om det där problemet att det är kallt ute så man lär klä på sig men lär man cykla en bit eller så, så blir man ju svettig ändå. Jobbigt ju att inte kunna göra som man vill! haha :)

2010-09-28 @ 21:04:18
URL: http://matiigt.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0