Mysko bahia

En sak som jag och många andra säkert har märkt är att när man går igenom något jobbigt så ökar läsarantalet lavinartat. Varför är det så ? Varför vill folk så gärna läsa om det dåliga men det roliga är inte så intressant. Skumt

Vad händer här hemma då ? Idag har vart en bra dag på Hund-fronten. Utomhus är allt perfekt, jag har varit ut flera gånger idag snabba svängar typ gått med soporna, hämtat posten, bara stått på balkongen och lyssnat vi har dock en såndär säkerhetsdörr så det är svårt att höra igenom om han ylade eller om han faktiskt var tyst. Han går mer runt själv och har inte pipit eller ylat nåt idag.

Sedan kom en kompis till Emil hit och det är den första människan förutom oss Oden träffar här och det var så kul för man såg verkligen hur han tänkte när han hörde dörren öppnas och kollade som fan på Emil och sen på mig typ som att "Men vafan, vi är ju hemma allihopa redan, vem öppnade dörren" Tillslut gick han dit och kollade och han uppförde sig såååå väl - Bara gick fram och nosade och lät sig bli klappad. Försökte inte hoppa en enda gång !

"Gå på plats" börjar oxå sitta lite nu och vi har fått en klo klippt.. Han var inte alls speciellt bråkig på nåt sätt men man märkte ju att han inte gillade det, började dra undan tassen osv och eftersom ingen av oss är så säkra på det där ska vi försöka sen igen så man inte råkar göra det till en dålig upplevelse. Att bada honom gick då oxå bra om jag inte redan skrivit det ?

Har ont i halsen nu typ varje kväll så jag ska gå och göra en kopp te och nån macka till kvällsmat innan vi går ut på kvällspromenaden. Det ska bli jätttteeskönt att sova sen, Jag är så himla trött.


Kommentarer
sanna

Okej, blev maten bra? :)



Hoppas de går bättre med vovven!

2010-09-09 @ 08:47:22
URL: http://sannaallden.blogg,se
Anna

Man kan ju undra varför folk vill läsa om negativa saker...



Krya på dig! :)

2010-09-09 @ 13:23:20
URL: http://annaanstensen.blogg.se/
charlotta

fin blogg!

2010-09-09 @ 13:23:32
URL: http://wokhi.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0