Jobb

Godmorgon på er !

Jag har inte hunnit vara vaken speciellt länge men ska iaf åka iväg till jobbet nu, Dem ringde medans jag ännu sov så det var bara att stiga upp och göra sig klar då :) Ska ta två kunder på 2 + 2,5 h så jobbar väl till 4 nån gång. Hoppas det är lätta kunder :)

Hoppas bara att min värk i huvud och nacke går över.. Har haft sviiiinont hela natten så jag har fått stiga upp och smörja in med tigerbalsam och ta en tablett, Ska ta en till nu innan jag åker och hoppas på det bästa :)

Måste fortsätta med städandet när jag kommer hem också.. Ska dammsuga, diska, vika tvätt och lite sådant.


Later...

Uppdate:
Guuud så trött man blir av att jobba. Speciellt dagar som denna, jag hatar verkligen att inte veta precis vad jag skall göra under dagen, när jag ska börja och sluta och idag vart det precis så..

Jag visste inte förrän på morgonen att jag skulle jobba så jag tackade ja när dem ringde och frågade om jag kunde ta ett abb, sen frågade dem om jag kunde ta ett till vilket jag oxå kunde.

När jag skulle åka iväg fanns det inga bilar så jag fick bli skjussad, sen hade den jag städade hos vääääärldens sämsta dammsugare, sen kunde inte samma tjej hämta mig så Janne fick komma och då blev jag ca 30 min sen, så fanns det fortfarande inga bilar och en kollega hade kris så jag var tvungen att åka och hjälpa henne så nu var jag nästan 2,5 h sen och fick ringa och flytta det abbonemanget jag egentligen skulle haft idag till imorgon för annars hade jag fått jobba till efter 18 idag vilket inte kändes så lockande med tanke på att jag inte hunnit äta lunch eller nåt pga allt ovanstående. Pust

Cyklade hem och var tvungen att laga mat (jobbigt).. Diksberget har mystiskt nog inte försvunnit av sig själv och dammsugaren har tydligen inte heller gjort något medans jag var borta.



Kommentarer
Ellinor

SVAR: Även jag röstade på S, kastar ingen skit på moderaterna även om jag inte håller med om deras politik. Dock kommer jag att ifrågasätta och kritisera ett parti som jag anser bryter mot männskliga rättigheter och bygger sin poltik på fördomar och falska påståenden. Det är inte okej att låta ett sådant parti styra Sverige!

2010-09-23 @ 16:37:59
URL: http://sharpen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0