Jag skäms över er

Idag skäms jag minst sagt för Sverige. Vad fan har tagit åt er och vad håller ni på med ?!

Vi är ett av få förunnade land med en fungerande och rättvis demokrati där alla myndiga medborgare har rösträtt, Kvinna som man, fattig som rik, ung som gammal - Alla har vi våran rösträtt. Nu är det så att Sverigedemokraterna har blivit inröstade i riksdagen vare sig man tycker om det eller inte. Det är bara att acceptera.

Deras hemsida har blivit hackad och där har man publicerat över 5000 namn på privatpersoner som röstat på eller visat stöd och intresse för deras politik, Dessa personer har blivit hotade, trakasserade och uthängda som rasister. Är inte det att gå för långt ? Att ta ut sitt missnöje över vårat valresultat och sitt hat för ett politiskt parti genom att gå på enskilda personer.

Igår anordnades anti-rasism demonstrationer och det är väl helt rätt att man demonstrerar mot något man är emot, Men går det inte för långt när man sluter upp utanför politikers kontor för att sedan knivhugga förste person som kommer ut därifrån. Helt fel person dessutom. Är det så man ska bete sig, att ta till våld när man inte får sin vilja igenom. Herregud, Hur är ni uppfostrade ?

Är det ett moget betende att kasta sten & ägg efter människor för att dem blivit invalda av folket ?
Är det demokratiskt att medvetet förstöra när ett parti håller möten ? - Om ni inte vill höra vad dem har att säga gå då inte dit, låt bli att lyssna - Men acceptera att alla inte tycker som ni, Att det finns dem som är intresserade.

Jag skäms uppriktigt sagt över att vuxna människor inte kan hantera att man inte alltid får sin vilja igenom.
Jag själv önskar innerligt att det Rödgröna blocket tagit hem valet men inte faan smutskastar och förnedrar jag dem som röstat på tex Moderaterna för det ? Jag utmålar inte dem som Nazister trots att dem stöter bort dem sjuka & svaga ur det ekonomiska samhället. Jag skulle inte kasta sten efter Reinfeldt även om det är tack vare honom cancersjuka människor utförsäkrats och tvingats sälja allt dem äger för att överleva.

Vi kan inte motverka det här. Lagt kort ligger, rösterna är räknade, resultatet är fastställt. Nu är det såhär vår riksdag ska se ut i 4 år till vare sig vi tycker om det eller inte.
Ni kan kasta hur mycket sten ni vill, demonstrera, misshandla, frysa ut, fortsätta med den vuxenmobbning ni håller på med, säg upp vänskapen med dem som stått för sina åsikter och röstat därefter, gnäll, klaga, gråt, skrik - Men tänk då efter, VEM FAN ÄR DET SOM ÄR HATISK, VEM BEDRIVER HETS MOT FOLKGRUPP, VEM BRYTER MOT DEMOKRATIN, VILKA ÄR DET SOM FRAMSTÄLLER SIG SJÄLVA I DÅLIG DAGER ?

Kom ihåg att rasism handlar inte bara om svart eller vit, katolik eller jude. Rasim och nazism handlar om att inte respektera och acceptera sina medmänniskor trots olikheter.


Kommentarer
Åsa

Det är så sjukt allt de där. Håller med om att det är då fan inte SD som orsakat all jävla kalabalik, det är ju resten av svenska folket.

Jag dömer ingen som röstat, folk får väl säga vad dom vill men folk tycker att det är okej att kalla mig för korkad och rasist. Många av min vänner röstade samma som mig och dom är inte rasister. Hur går det ihop? Skärpning Sverige, sluta va så barnsliga!

2010-09-22 @ 21:09:58
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0