Idioter

Vet ni vad jag hatar som FAAN ?

Människor som går med sina hundar lösa, VARFÖR gör ni det ?
Tror ni på allvar att ni vet hur eran hund kommer reagera i precis alla situationer ?

Det är så jävla irriterande när man själv har en hund som aldrig drar mot andra hundar men så kryllar det ändå av oansvariga idioter som bara låter sina hundar springa fram till vem som helst. Eller som när man kommer cyklande och så får nån lös jävla hund för sig att helt plötsligt gå lite sicksack och ta upp precis hela vägen så man håller på att köra på den.

Sen har jag även erfarenhet av att ha hund som drar som fan mot exakt allt och man tränar som fan för att få bort det åsså låter alla idoter sina hundar springa rakt fram ?! Det är ju skitbra. Tänk om min hund hade varit aggresiv som fan då ? ÅÅÅH ja ni märker ju hur irrterad jag är.

Som nyss, Går på vägen och ser på låångt håll att 2 gamlingar går med sin Border Terrier lös - Inga planer på att koppla den trots att vi kommer närmare och närmare varandra. När vi är hur nära som helst säger dem "Näää, det där är ingen Border Terrier" och först då kopplar dem den?! Jamen vad braaaaa.. Jag har alltid hört att bara 2 hundar är av samma ras så kan aldrig något hända när dem möts. Jävla korkskallar.

En stund senare kommer ett par med en större hund.. Varken koppel eller halsband har dem på hunden. Så då tar gubben och sliter lös ett avspärrnigsband i plast från ett vägarbete och knyter det runt halsen på sin hund ?. Hur jävla dum är man när man inte ens tar med sig ett koppel ut ?!

Tänker ni någonsin på att löptikar och hanar inte är en så bra kombo, att det finns hundar som är både rädda och aggresiva mot andra, att det är jävligt vanligt att hane/hane eller tik/tik hamnar i bråk, att en ostabil hund helt plötsligt kan springa fram och bita tillochmed döda en annan hund. Tänker ni på alla hundrädda människor ?

Tänker ni på att eran hund kan skada och skrämma andra ? Och om ni nu inte bryr er om andra - Tänker ni åtminstone på att eran hund kan bli skadad, skrämd, påkörd etc ?


Kommentarer
Emma

Håller med... Neo drar ju rätt mycke..spec mot andra hundar, å vissa ba låter hunden komma fram utan å ens fråga nått eller ens säga hej eller nå..låter bara hunden komma till våran... så jävla störande

2010-09-13 @ 21:16:43
URL: http://emmnie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0