Hurtta Collection

Tänkte tipsa om det halsband och koppel vi har åt Oden, Dem är verkligen bra så dem är jag jättenöjd med.

Jag tycker bäst om ordentliga koppel både för att dem ju såklart är stadigare och mer rejäla men även skönare att hålla i. Innan vi hämtat hem honom hade jag ju ingen aning om hur mycket han skulle dra i kopplet och eftersom Troja drog väldigt mycket ville jag helst ha ett ordentligt koppel nu med ifall att Oden också skulle göra det :) Tycker det är lika bra att köpa ett koppel man vet kommer hålla förevigt typ än att behöva köpa flera sämre.

Det kommer från Hurtta Collection, Finns som ni ser i flera färger och även i en smalare modell och olika längder. Vårat är 3cm brett och vi har det blå/svarta :) Kostade 198 på Dyr-Djurmagazinet men finns mycket billigare på olika internetsidor.



Till det har vi ett matchande Hurtta Collection halvstryp. Det är vadderat och jättemjukt på insidan så det verkar skönt för hunden. Om man vill ha ett halsband med strypeffekt kan jag dock inte rekomendera detta då det knappt stryper åt alls. Visserligen drar ju inte Oden nånting men jag tycker inte det verkar göra det ändå.
Det kostade 189 men finns som sagt billigare på internet. Finns även utan stryp.






Kommentarer
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

då blir jag minst lika glad över att ha en så klok läsare som dig som tycker som jag och inser att alliansens politik är fel.



massa kram!

2010-09-14 @ 14:21:24
URL: http://pyttis.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0