Hothot

Note to self; Ge dig inte ut på en timmes promenad i alldeles för varma kläder i stekande sol om du inte ätit något på förmiddagen. Pjuh, Kändes typ som om jag skulle svimma där på slutet. Var verkligen varmt ute idag och vi gick då en riktigt bra bit ! Ner förbi beijers och så längs den nya cykelvägen där vid dollarstore och upp förbi hela aurorom och så hem igen genom universitetsområdet.

När jag kom in stekte jag en omelett til lunch och sen har jag kikat runt en stund här vid datorn. Ska gå ut med soporna nu och vara ute en extra stund så Oden får träna på å va själv. Imorse sov jag då vidare 30-45 minuter efter att Emil farit och det gick bra.

Måste faktiskt sätta lite fart nu kom jag på, Klockan är ju redan 14 och jag måste ensamhetsträna, diska, laga middag och duscha. Efter vi ätit ska jag åka och handla mat och så behöver det dammsugas IGEN. Snacka om att djur drar in mycket skräp men Emil har typ satt en gräns att jag inte får dammsuga mer än en gång om dagen för att det är sjukt ? haha..

Nåväl.. Göra nytta var det :) Jag är föresten sjuuuukt sugen på Pizza till middag idag, var det igår oxå men kämpar på och lagar mat själv istället ;p





Kommentarer
Soppe - Nicole's morsa

Haha, misstänkte väl att jag inte är den enda :)

2010-09-09 @ 17:21:08
URL: http://sbergdahl.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0