Hm..

Okey jag vet att jag bara skriver om vovvis men det är det som cirkulerar i mitt huvud just nu och hela tiden. Känns så jävla trist det där med att han inte kan vara själv för det går ju så bra annars, Jag tror att det där med att han går efter mig precis överallt är en sån grej som går över när han blir trygg här men alltså det är ju bara att inse fakta - Hur faan ska jag kunna lämna honom 4-5 timmar när han ylar efter nån minut ? Blir så besviken oxå, Fattar inte varför dem sa att det alltid går så bra ? ååh..

Jaja.. Blöäääuuhhh. Försöker tänka på nåt annat.

Jag har ätit 2 Mazariner idag och till middag blev det svinäcklig Ravioli på burk så nu är jag mycket hungrig. Vi ska snart åka iväg och lämna papprena på lången åt en kille på Storheden som ska ta meddem till Umeå åt Emil's gamla jobbarkompis som köpt den nu.

Imorgon är jag ledig så då gäller det att ensamhetsträna för fullt. Jag ska ligga kvar i sängen ett tag på morgonen efter att Emil åkt till jobbet. Ska gå ut ett par gånger bara några minuter och typ slå till hårt på dörren så fort han börjar yla. Vet inte hur man ska kunna säga åt honom då det blir lite motsatt effekt att man öppnar dörren och kommer in för att säga åt honom - Då blir det ju som att "När jag ylar kommer hon tillbaka". Lär väl se hur det går..

Det som går bra är iaf att han slutat hoppa typ helt, händer kanske nån gång om dan när han blir upphetsad. Har varit riktigt noga med att han bara ska gå på ena sidan om en när man promenerar och det funkar jättebra, han är en DRÖM i kopplet som inte drar mot människor eller djur what so ever. Vi har tillochmed mött flera småhundar som skäller och drar mot oss men han bara tittar och fortsätter gå. Andra saker vi oxå tränar på som går super är att han inte får sin mat, gå ut eller in genom dörren eller upp och ner för trappor förrän vi gått först och sedan sagt varsågod.


UPPDATE IGEN !
Jahapp, Han ylar fast en av oss är hemma och bara den ena gått ut.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0