Fuck

4 år till med Alliansstyre, Vad ska man säga ?


Jag hoppas att ni som röstade på dem inte blir förvånade när dem gör allt tvärt emot vad dom lovat precis som förra året och att ni inte kommer med några klagomål när ni inte får någon hjälp vid sjukdom, arbetslöshet eller när det händer er något annat jobbigt här i livet för då är ni inget värda längre. Men så länge ni är på topp, jobbar 110% och betalar in er skatt som kan gå till dem som inte behöver den så kan jag bara Gratulera.


Jag måste dock tillägga att jag inte alls är särskilt förfärad över SD's numera medlemsskap i riksdagen, Det är folkets val och bevisligen tyckte 500.000 och säkerligen fler att dem och deras åsikter behövdes. Jag känner endel som ville rösta på dem men ändå valde rödgröna blocket för att försöka få bort alliansen.
Jag tycker ändå det säger endel att dem fick fler röster än gamla inkörda partier.
Jag menar, Hur länge tycker de andra partierna egentligen att man ska fortsätta med den massinvandringen vi har nu - Vem tjänar egentligen på det och hur ska det motverka bostadsbristen, arbetslösheten, segregationen, socialbidragskostnaderna och kriminaliteten. Ja kriminaliteten, nej det är inte rasistiskt av mig att säga det för att utanförskap, fattigdom och arbetslöshet föder kriminalitet. Det kan inte komma som en nyhet för någon.





Kommentarer
tilde

jävligt arg! :(

2010-09-20 @ 10:35:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0