ÄNTLIGEN

ÄNTLIGEN ska vi få gå och sova ! Eller ja.. Efter sista kvällspromenaden vill säga. Det har varit en jobbig dag med tanke på hur sjukt trötta vi har varit och ändå inte bara kunnat gå och lägga oss. Vill inte börja lämna vovven ensam på dagarna ännu utan att han får vänja in sig här först så man känner sig ju lite "fångad" här hemma nu.

Får se hur det går på Tisdag då han måste vara själv typ 2h. Ska börja lite smått imorgon och på måndag att bara gå ut och komma in igen direkt, stanna ute nån minut osv bara så han ser att vi kommer tillbaka. Han har ju kunnat vara ensam där han bodde tidigare men då hade han nästan alltid en hundkompis. Är dock liite nervös för hur det ska gå med tanke på att han följer efter oss och speciellt mig överallt här inne så fort man går till ett annat rum och typ lägger sig på golvet nedanför. Men som sagt - Tror det blir bättre efter några dagar. Det får bli en riktigt ordentlig promenad innan och ett tuggben till lilla herrn ;D

Idag har vi försökt gå rätt långa promenader, Har varit till mjölkuddsberget och tagit oss dit högst upp bland alla stenar och skogsstigar, runt där nere vid hugossons och efter det haft honom lös och kastat lite boll på en äng så vi hoppas då att han ska sova gott hela natten.

DET SKA DÅ JAG GÖRA. ZzzZzzzZzzZ


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0