Håll käften ungjävel

Som om min dag behövde bli värre..

Jag hade bokat tid kl 15.30 idag för att få ett sketet recept utskrivet, Jag hade absolut inget behov av att prata med nån jävla barnmorska men dem envisades ju om det så. Jag kommer dit nog stressad som det redan är, Hon jag ska träffa är inte där så jag får sätta mig och vänta.. Som sällskap har jag ett oavbrutet jävla barnskrik ni vet ett sånt "uäääääääg uäääääääh uäääääääh uääääääh uäääääääh uääääääääh uäääääääh uääääääääh uääääääääh uäääääääääh uääääääääh" osvosvosvosv Nivet att man kan bli galen på såna ljud.. Dessutom har jag en stackars hund hemma som redan varit ensam hela dan och jag har förmodligen bättre för mig än att spendera dagen på Porsö vårdcentral. Så kommer hon jag ska träffa, går rakt förbi mig meddelar inget om att hon bli ännu senare eller nånting så efter ett tag går jag och säger artigt att "Jag hade ju tid hos dig 15.30 och jag har ganska bråttom så jag tänkte om vi kunde ta det nu?"

Varpå hon blir sviinsur helt knallröd i ansiktet och svarar att då får jag minsann boka en annan tid om jag har så bråttom.. EH VA ? Så om jag vill få mitt recept på den tid jag blivit inbokad ska jag minsann inte tro att jag ska få det? Dessutom stog dem 3 läkare vid den där jävla kinesungen och sa att det är ingen fara och att dem kan åka hem och få träffa en barnläkare imorn istället. Jaja men jag svarade att Nä jag kan inte få nån annan tid för att jag behöver mitt recept nu. Så då frågar hon rakt ut framför 6 personer vad det är för tabletter jag ska ha utskrivna.. För så gör man ju säkert ? Frågar en patient mitt i en korridor vad dem äter för medicin.. Eller så inte ?!

Fyfan.. Jävla idioter. Och mötet var ju såklart jätteviktigt, samma frågor som alltid.. Har nån i din familj blodproppar, röker eller snusar du, är du frisk i övrigt, har du haft några biverkningar och ditt blodtryck ser bra ut. Nej nej nej nej och okey. Intressant kan jag få mitt recept nu hejdå.


Kommentarer
Åsa

Fan va skumt, jag har aldrig måsta fara in för att få nytt recept, även om dom sa det när jag va på "första kollen" att ja skulle komma in, men har bara ringt så ha de fixa sig :P

2010-11-17 @ 21:19:11
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0