Tisdag

Hej !

Som ni kanske läste igår råkade jag ta på mig lite jobb idag som jag egentligen inte ville ha.. Skulle ju vara med Troja idag åsså hade jag en massa att göra som att duscha, dammsuga, göra pizza-deg och sen laga pizzorna, fara in med papper till min andra chef, och egentligen skulle jag och Emil luncha på resturang idag men det vart ju inget av det.

Istället cyklade jag iväg till jobbet vid 06.30 för att sedan städa på Attityd i Strand kl 07 och sedan ta en 3-timmarskund i gammelstan. Nu hann vi ju klart snabbare när vi var 2 än jag hade gjort själv så strax efter 11 kom jag hem till en väldigt glad Troja. Vi gick ut på en 40minuters promenad med klövjeväskan och sen har jag försökt städa bort hundhår & sand här och allmänt bara städa upp och snygga till.

Troja åkte hem för en halvtimme sen så nu har jag nyss knådat ihop degen och skivat vitlök tunt till tomatsåsen som jag snart ska koka ihop. Jag har ju bjudit hit Mamma, Mattias & Markus på middag idag så. På pizzorna ska jag ha parmaskinka, chevré och ruccola + tomat & ost då. På Emil & Markus ska det vara salami :) Det kommer nog bli gott !


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0