Hemma Igen !

Tänkte att jag gör en såndär kortare sammanfattning över alla dagar som jag brukar när jag varit borta över en helg typ.

Torsdag: Åket vi upp till byn efter vi slutat jobba. Kom fram vid 21 och den kvällen gjorde vi inte direkt mycket speciellt :)

Fredag: Steg upp ganska tidigt och åkte till Finland för att tanka och Emil, Ville & Sara skulle köpa lite mer öl. Jag köpte godis :) Dagen flöt på. Det grillades, spelades kubb, åt gott osv innan det kom lite folk dit och vi satt och drack nån timme innan vi gick upp på backen.. Tänkte ju först inte betala in mig dit då det var så jävla dyrt men jag kom in för ungdom så det vart ju inte så farligt :) Träffade Ida & Tilde dära och sen var jag med Emma så jag hade en rolig kväll som slutade vid 3 nångång.

Lördag: Sov och var jävligt bakis fram till 15-16 då jag äntligen kunde stiga upp och orka få i mig nån macka. Lägligt nog kom ett jävla åsk och regnväder som tog bort strömmen.. Kul utan teve, vatten, spis eller nånting. Det regnade, regnade och regnade samt haglade och åskade lite mer. Sen for vi då till Fällan iaf vilket var sååå skönt - Det är inte riktigt nåt för mig att vara i en liten stuga med typ 100 personer så man aldrig får vara själv och ha lite lugn & ro :D Åt på Frasses på vägen oxå och när vi kom fram såg vi 2 filmer innan vi sov :)

Söndag: Idag har vi pysslat på med lite olika. Emil har hållt på med sina bilar och jag har plockat rabarber och städat lite. Nu ska jag duscha innan vi far och handlar åsen måste jag betala räkningar och lite sådant. Börjar kl 07 imorn.. buhu :(


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0