ÄNTLIGEN !

Tjohooo ! Idag kommer Troja hit <3<3

Hon ska vara hos oss till imorgon så det ska bli jättekul :) Har verkligen saknat henne hur mycket som helst ! Ska åka och hämta henne om en halvtimme ungefär.

Och förutom att jag är väldigt glad över det är jag väldigt irriterad på en kund till mig som avbokar hela tiden samma dag som jag ska komma dit ??.. Hade jag vetat det hade jag inte behöva ge min var 4e veckas kund till en vikarie så nu förlorade jag 5 timmars jobb idag pga av att endel inte respekterar att vi har en regel som säger att man ska avboka en vecka innan. Surt !

Nåväl.. Jag kom hem för en stund sen och har tömt disk, dukat och sånt så jag är förberedd att börja laga middag när jag kommer hem från Gammelstan. Har även lite mer rabarber som jag plockade hos Pappa igår som jag ska skala, skära och frysa in. Och på tal om det har jag ju inte berättat om gårdagen - Vi blev bjudna på Surströmmingsmiddag i ängesbyn och som jag har längtat efter det, Det var hur gott som helst som vanligt. Emil och barnen åt dock fläskkarré med potatis & bea. Kaffe & glass till efterrätt så jag blev väldigt mätt !

Åkte sedan Flarken-vägen till Sävast där vi hälsade på Ida och Niklas en sväng innan vi tillslut åkte hem.



Älskling, som jag har saknat dig ! :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0