Kort Jobbdag

Jag är redan hemma från jobbet då kunden jag skulle ha sist idag avbokade... Blir lite irriterad på avbokningar i sista minuten för hade jag vetat att jag skulle sluta tidigt hade jag planerat in stan och tagit bilen till jobbet men nu blev det ju inte så men samtidigt var det ganska välkommet att få sluta tidigare oxå då jag var DÖD i morse. Jag brukar alltid vara riktigt morgonpigg men idag.. Nä idag var det tungt.

Men hursomhelst.. När man slutar tidigt är det ju lika bra att vara effektiv när man kommer hem så jag bokade tvätttid och håller på med det nu. Ska tvätta nån bh & kofta för hand oxå och sen laga chili con carne till middag. Chili con carne av alla rätter alltså, Vad jag vet har jag aldrig gillat det speciellt men blev sjukt sugen på det i förra veckan så nu har jag köpt hem vita bönor, färsk chili och tomat. Så jag tänkte laga den riktigt god så kanske Emil oxå kan tycka om det. Jag vet att endel äter det enbart men hemma hos oss har vi ris till och det är mycket godare :)

Sen idag ska jag tvinga med mig baby till Storheden så vi kan handla mat, vara på systemet, Lindex samt köpa salva till våra tatueringar på Apoteket.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0