Dagens göromål

Vad sägs om en liten uppdatering ? Har ju trots allt hunnit med en del idag...

När jag satt och bloggade imorse hörde jag åskan komma dundrande och slog av datorn för att gå och lägga mig igen. Inte många sekunder senare öste regnet ner och sen kom åskan på riktigt... Det small verkligen på ordentligt i över en timme så lite svårt att få nån ordentlig sömn var det när man vaknade hela tiden :D Förstår mig dock inte på varför folk är rädda för åska ? Snälla nån det är lite ljud som kommer från himlen ??

Anyhow... Jag plockade på här hemma, dammsög, diskade, åt lunch, skrubbade badkar, toalett, handfat osv.. Torkade även av alla rör & ledningar, själva foten på toastolen och var även in i rören under handfatet och tömde dem på lite skit !

Sen åkte vi som planerat på Retrocafét i Boden för en fika på tu man hand :) Det var som vanligt gott och trevligt ! Både före och efter det var vi och kikade på vårat drömhus.. Nej vi har inte köpt något men vi har varit väldigt sugna på det länge och funderar på att boka in oss på en visning så vi vet om vi ska lägga ett bud eller inte. Hör ni hur sjukt det låter - Köpa hus ? haha.. ganska vuxet om inte annat

Sen var det dags för Storheden. In på systemet, ÖB, Willys och en släpaffär. Vi shoppade inför Emils rättvik-resa och lite mat hem. På släpstället bokade vi ett biltransportsläp till på Fredag då vi åker till Umeå och hämtar hem lången :D ! TJOHO

Kom hem och hällde i mig en flaska rosé haha ! En LITEN flaska var det dock men nu har jag smakat rosé och det är inget jag kommer att köpa igen :)

Har suttit klistrad vid datorn och spelat sims ett par timmar efter middagen samt sett lite tv.. Emil har åkt för ett tag sen till en arbetskompis på några öl så jag får se om jag kanske spelar lite till medans jag inväntar honom ;)

Imorgon blir det Secondhand-tur runt om i staden och sedan Kulturens Hus ! Gud så roligt det är att få spendera hela dagarna med sin älskling och göra en massa roliga saker :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0