Tisdag

Okey, Jag är inte så bra på att koka kaffe tydligen för det vart ganska starkt och jag tror nästan att tungan skrynklade ihop sig. Men jag blir nog piggare iaf och det var ju syftet :)

Jag har jobbat mellan 9-15.30 idag och det var ovanligt jobbigt eftersom det var första städningen hos båda mina nya kunder och då är det ju alltid som smutsigast... Hos dem man städat varje/varannan vecka länge är det ju liksom rent på djupet och man behöver bara ta det ytliga som kommit sen man var där sist men nu fick jag som sagt göra allt from scratch.

Det gick bra iaf men när jag slutat för dan och skulle tillbaka till kontoret gick det inte att starta bilen, Nyckeln gick inte att vrida om. Jaha tänkte jag och fick efter 10000 försök ringa efter hjälp. Men sen på det kanske 1200 försöket gick det och jag kom mig tillbaka :) Det hade tydligen hänt med den där bilen förut så jag vet inte vad som hände riktigt.

Nåväl... Jag var dödshungrig när jag kom hem och stekte 9 kötbullar + kokade en stor hög makaroner så nu är jag då mätt ! :D

Anyhooo... Det var allt jag hade att berätta.



Kommentarer
Hanna

fin blogg du har :)

2010-01-19 @ 18:49:28
URL: http://hannagranlof.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0