Tisdag

Hejhej !

Idag har jag jobbat, Men inte så länge... Har haft möten med 2 nya kunder och städat i 3 timmar hos en. Slutade alltså vid 14 och åkte hem direkt för att vi skulle slinga mitt hår. Sitter nu och ser snygg ut i slingmössan :D Slingorna blir föresten blonda HOPPAS JAG ! Jag litar snart inte längre på blonderingar.. Dem måste ha tagit bort nåt förbjudet starkt ämne ur dem för dem är fan så jävla svaga nowadays.

Jaja.. Ska äta nu. Återkommer om resultatet ;)


Håret blev okey.. Man kan inte vänta sig så mycket supersnyggt resultat av lite blonda slingor men förhoppningsvis ger det hela håret ett ljusare intryck åsså slipper ja känna mig som en råtta i dedär hel-ljusbruna. Dock är det lite blött ännu så jag har inte riktigt fått se det slutliga resultatet.

Jag hällde just i mig en kopp sur-glögg å åt lite mandlar, hasselnötter å russin till.. De var gött ;) Vad mer då ? Ja jag har ätit middag, pratat med baby, duschat och plockat undan lite.. Ser ut som ett bomnedslag här med sängar överallt och flyttkartonger i varenda vrå. Jag börjar känna mig jävligt nervös !! Men det är normalt va ? En jävligt stor förändring i mitt liv ska ju till att ske alldeles strax !


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0