Jag ser det snöar !

Hojj vilket jävla väder det här drog ihop sig till ! Rena rama snökaoset ;) Haha.. Lyssnade på radio i bilen idag och så ringde det in folk och berättade om hur "Stormen" var där dom bodde..

Inringare Nr 1: Jaa jag kommer från Uppsala och här är det alldeles vitt på marken !!

Inringare Nr 2: Jag bor i Vadstena och här har oxå stormen slagit till rejält, Det är väldigt halkigt ute på vägarna.


HA HA HA säger jag åt er era jävla fjantar och ha ha säger jag åt alla (Främst tjejer) som inte vågar sig ut i trafiken bara för att det snöar och blåser. Oh no ! Jag har full förståelse för dem som kör väldigt slöa & gamla eller väldigt låga bilar för då går det ju helt enkelt inte men med en ny bil ? Come on ! Ska jag ge er ett tips ? GASA, Det är när man tvekar och börjar stanna man fastnar direkt. Så sluta upp med det så ska ni se att det går bra.

Hursomhelst så ska jag ta bort sängkläderna nu från min säng så det bara är att bädda med nya i dubbelsängen sen. Undrans vad det blir för gott till middag föresten ?


Kommentarer
Emma

Håller med dig :P Nångång kommer man ju ändå bli tvungen å köra fast de e halt osv. Man tog ju inte körkort för å få köra på sommaren typ..

2010-01-27 @ 18:49:12
URL: http://emmnie.blogg.se/
Kalasgott

Sv: Jag maler mandeln i en mixer! Går superbra, och resultatet blir ett riktigt fint mandelmjöl! :) Lycka till med bakandet!! Kram, Jennie.

2010-01-27 @ 19:44:35
URL: http://kalasgott.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0