GAAAH




Idag är en sån dag då jag tycker lite mindre om mina kunder.. Jag blir så trött på folk som vill byta tider, dagar och städuppgifter varenda dag och tror att det bara är för mig att flytta deras städning exempelvis. Svinenkelt när jag har ett fullspäckat schema och inte kan flytta någon utan att det blir dominoeffekt och tjorv med exakt allt.
Dessutom gör det mig så jävla irriterad när endel personer tycker att just dem är viktigast och inte fattar att alla kunder vill ha städning på sin utsatta tid så att jag inte bara kan ordna allt för just dem dem dem. Ååh

Uääääähh ! Hojja.. Ska försöka att inte tänka på det mer. Ska alldeles strax ner i tvättstugan och hänga på tork. Sen måste jag laga någon liten middag typ en omelett.. Ska äta Sushi sen men det blir jag ju såklart inte mätt på. Borde gå till kiosken och hämta ut våran kökslampa oxå som äntligen har kommit men just nu fryser jag och har ingen lust att gå ut.

Ska hämta Emil sen ikväll nån gång oxå, Han är nämligen på Allstar-middag med jobbet.

Jaja.. Jag slutade iaf tidigare idag för att sista kunden för dagen var sjuk.. Så jag har hunnit vara till Apoteket, sätta på tvätten, städa i sovrummet och lite sådant. Men nu ska jag som sagt gå till tvättstugan !



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0