Det vart inte riktigt som jag hade tänkt mig

Tralala.. Imorse tog jag bilen till jobbet fast jag hade tänkt åka buss. Bensinen är sviindyr,Jag & Emil börjar olika tider och jag kör bil som aldrig förr. Nånå.. Snart är det sommar och då ska jag cykla jämt.

Jag har då jobbat idag från 9-16 men sen ställde jag upp för laget och hämtade hem en körkortslös medarbetare från allralängstbortisunderbyn så jag jobbade väl till en 16.30 istället då. Sen kom jag hem till lyssna nu: Färdiglagad middag ! Woho.. skönt :)

Mindre skönt dock att jag hann äta typ en halv fiskpinne innan min karl störtade iväg till Kiruna.. Kiruna av alla jävla tattarställen.. Ja han skulle köpa en bil alltså. Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker inte att man impulsköper en bil för typ 35.000 när man redan har 100 st. Nä det tycker jag inte.. Dessutom ides jag inte följa så nu är jag ensam och det verkar inte bli nåt Fredagsmys här inte.

Jag ska installera Sims och bli nörd... Jag & Sara satt och pratade som fan om det när hon var här igår så jag vart så jävla sugen :D Tråkigt är dock att jag inte har några expansions till Sims 2. Hm..

Okey... hejdå :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0