Utorsdagen nummer 1

Ska jag berätta om min underbara dag ?!

Det började med att min bil inte startade pga slut ström, blev inte specielt förvånad och startade den med mitt hjälpbatteri, Fick kärringstopp när jag skulle plöja ut genom snön på parkeringen men som tur var startade den efter det utan hjälp. Det snöade som fan, Jag hade tagit på mig alldeles för kalla skor, Helt plötsligt fungerade varken vindrutetorkare, ena bakljuset eller parkeringsljuset. Jag var redan här på bristningsgränsen till ett allvarligt raseriutbrott - Jag tål bara inte när saker ska jävlas. Fläkten i bilen har varit trasig sen jag köpte den vilket leder till att rutorna fryser igen av imman när det är kallt ute så jag såg ingenting heller.

Åkte och tankade och kom först då på att jag hade ju glömt nycklarna till Ida & Niklas hemma. Great.. Fick åka hem igen och när jag ska iväg har nån bil ställt sig ivägen så jag var tvungen att krångla mig ut mellan några parkerade bilar. Så var det dags att bege sig ut på 97an där det som vanligt är fullt med idiotiska omkörare som sådär bara för säkerhetsskull måste ligga på mitten av vägen en mil efter dem kört om så man ser ungefär noll och ingenting pga snöröken.

När jag har städat färdigt i Sävast och ska hem igen har motorvärmaren tydligen inte gått alls. Kul. Bilen startade som tur var men när jag kört ca 5km får hastighetsmätaren damp och låter som om den ska sprängas hela vägen hem. Såå.. Idag har alltså hastighetsmätare, vindrutetorkare, batteri, bakljus och parkeringsljus behagat fungera/inte fungera som det själv vill. Då har jag ännu inte nämnt tinnituspipet, Det metalliska skrapandet och det rullande klonkande ljudet som uppkommer vid högre hastigheter. Nu vill jag ha en ny bil ! :)

När jag kommer hem står en av Mamma/Mattias bilar på våran parkering - Då hade Emils kylare spruckit så Mercan står strandad i Gammelstan. Visst verkar vi ha haft en tursam dag ?!

Hursomhelst vart vi bjudna på mat i Gammelstan och har kommit hem därifrån nyss.. Dem har ju 3 bilar så vi får låna den här nu under helgen. Jag tänkte iaf att eftersom jag haft en sån jävla tur hittils idag måste jag ju köpa en trisslott och jag vann faktiskt 50 kronor på den ! :)

Nå men nu är Sara påväg hit, Vi tänkte äta lite snarva och se film åsså ska jag nog klä granen ikväll :)



Kommentarer
Åsa

kör du merca? :P

2010-12-19 @ 00:02:02
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0