Dag 1 - Om mig !

Som ni säkerligen har sett cirkulerar det massvis av sånahär listor just nu, Tänkte att jag skulle haka på trenden redan för någon vecka sen men nu hittade jag en ny lista med bättre frågor, På dem tidigare jag sett var det samma frågor flera gånger typ "Ett ögonblick" och det orkar man ju inte med ;)

SÅ, Nu gör jag slag i saken och ska göra det här. Första frågan är ju nästan den svåraste, Är ju så jobbigt att beskriva sig själv :D

Dag 1: Om Mig
Mitt namn är Amy Elina Isabell Nordström, Born and raised i Luleå och bor sedan 16 år tillbaka på Porsön. Eftersom mina föräldrar flyttade isär när jag var 1 år gammal har jag bott i olika lägenheter på Bergnäset innan dess och sedan varannan vecka Porsön/Ängesbyn.

Har alltid varit en tjurig jävel som satt i system att "Jag gör som jag vill" vilket nog lett till att jag begränsat mig själv väldigt mycket då jag aldrig utmanat och tvingat mig till saker utan helt enkelt skippat allt som varit tråkigt eller jobbigt. Förutom en tjurig jävel är jag en gnutta envis och bestämd, Kanske är jag en aning bästerväster oxå eftersom jag alltid har rätt och vet bäst ;) Man bör dock inte alltid ta detta på så stort allvar då jag låter värre än jag är :) På den positiva sidan tycker jag mig vara en ärlig och rak person som alltid är snäll mot människor i min omgivning så länge dem är snälla med mig.

Gick Op på gymnasiet där jag och tjejerna i stort sett fjantade bort 3 år på att leka och svammla :D Fytusan så roligt vi hade men om vi fick ut nåt av själva utbildningen vet jag inte ? ;) Nånå, Undersköterska blev man men jag började jobba som städerska istället vilket jag trivs ypperligt med, Städgalning och pedant som man är. Just nu avverkar jag sista månaden på min Restaurang & Storhushållsutbildning som gör mig till ekonomibiträde :)

Lever lyckligt med världens finaste killar Emil & Oden. Har en tant som inneboende i mig själv och njuter av välstrukna gardiner, korrekt vikta sängkläder och skinande golv ;)

01Om mig
02
– Min första riktiga kärlek
03 – Mina familj
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 10 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag



Kommentarer
Åsa

haha ja metallica är grymt mycke bättre :P men de va ett jävla bra framträdande för att va idol :)

2010-12-04 @ 14:14:06
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0