Tufft

Ooh vad skönt att denna praktikvecka är över, Jag har sååå ont i fötterna, höfterna, knäna och handlederna ! Dessutom är jag så sjukt trött i huvet efter att ha försökt ta in, lära mig och komma ihåg ALLT jag sett och hört dem här dagarna.
Som jag nämnde för någon dag sen så har jag verkligen hamnat på en bra praktikplats med riktigt trevlig och snäll personal som verkligen är mån om att jag är där för MIN skull, för att jag ska få lära mig allt jag behöver och inte som en extra gratis arbetskraft åt dem. Så det är ju roligt att få prova på många olika arbetsmoment.

Igår bakade jag ju tårtbottnarna som dem ska ha på sin personalfest imorn men eftersom att jag är ledig då bakade vi en extra och fikade idag så att jag oxå skulle få smaka, Snällt va ? :) Så idag gjorde jag färdigt tårtorna och det blev såklart väldigt gott :D Förutom det har jag lagt upp några tusen fiskpinnar, gjort filsås, städat och en massa annat.

Nu sen jag kommit hem har jag varit ute med hunden och småplockat lite i köket. Har ingen ork att laga middag idag så Emil skulle köpa hem Sushi åt mig och nån skräpmat åt honom, Typ skrov. När jag fått i mig lite energi av maten ska jag äntligen byta till julgardiner i köket, försöka få Emil att slå in julklappar med mig och vika lite sängkläder.


Min nuvarande praktikplats är alltså mitt gamla gymnasium Kungsfågeln där vi lagar ca 1000 portioner mat om dagen, Hela den där inglasade delen i mitten är matsalen där jag håller till om dagarna ;)



Kommentarer
Åsa

Jo ja tyckte de va en rolig lista :)

2010-12-03 @ 14:33:30
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0