Syrak

Arrrrgh, Idag är inte min karl populär kan jag tala om. Jag som hade tänkt sova ut ordentligt idag låg och snosade på skönt i sängen när jag plötsligt börjar höra Britney Spears sjunga. EMIIIIIIIIIIL, Förgrymmade onge !!

Det är inte första gången han glömmer sin klockradio på alarm.. Konstigt nog händer det bara när jag har sovmorgon eller när jag är själv hemma på helgerna. Töpiskt !

Nånå.. Givetvis var jag tvungen att gå på toa, dricka vatten, ta läppsyl osv innan jag kunde somna om en liten stund igen men sen var det dags att stiga upp och gå ut med lilla hunden. Har nyss ätit frukost som idag blev Jordgubbsfil med albran, rostat frökorn med smör och en kopp Äppel/kanel te med honung :) Och ett glas treo då =/ Ska sätta tigerbalsam på nacken senare idag så blir det nog bättre.


Vad ska jag göra idag då ? Jo jag ska plocka isär köksfläkten och rengöra den och så behöver våra skåp & skafferier verkligen torkas ur men det lät ju lite väl jobbigt. Nu ska jag hursomhelst kolla på Julkalendern, Tittar ni på den ? Den är faktiskt riktigt bra i år :) För att inte tala om scenogfrafin, Jättemycket gamla fina kläder, inredningsdetaljer osv !



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0