Fredag

Brr, Termometern visar på -17 just nu ! Stackars min lilla vovve som säkert fryser massor i den här kylan och jag som hade tänkt passa på att ta en riktig långpromenad nu när jag är ledig men det vill jag inte utsätta honom för så det får bli 2 kortare istället, Visst värmer hans täcke litegrann men han hatar att ha det på sig och benen/tassarna täcks ju inte av det.

Hursomhelst har jag då ett sjukt sug efter att shoppa idag ?! Vill gå på stan och köpa sista julklappen och hitta en massa småsaker till mig själv.. Något nagellack, kanske nåt fint klädesplagg osv :) Men det får vara, Jag ska kika runt lite på internet istället så kanske jag hittar något :)


Nu måste jag ta tag i hemmet lite, Har fortfarande inte bytt till julgardinerna i köket. Skäms på mig ! Måste diska oxå samt skära upp lakritskolan jag kokade igår. Dessutom funderar jag på att bjuda hit Mamma, Markus & Mattias imorn på middag - Helt utan baktankar men kanske kan dem hjälpa mig hit med julgranen, slinga mitt hår och hänga upp en lampa :D !



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0