Drama

I helgen när jag var ute med Oden på kvällsprommis var det en piketbuss här med 3 poliser som stod vid en dörr och bad dem öppna osv.. Vart ju såklart väldigt nyfiken men kunde inte stå där och glo ;p

Igår när Emil kom hem från jobbet stod det några poliser på vägen nedanför oss som sprang direkt mot sina bilar och körde efter honom så han trodde ju att dem sett att han hade dimljusen på och inget bälte men då ville dem bara kolla upp allt på bilen och honom.. Typ fråga om han använde droger och varför han inte bor på den adressen han är skriven osvosv massa sånt.

Typ en timme senare när vi skulle till Dollarstore stog det 2 polisbilar, 2 civilbilar + hundpatrullen har nedanför och hade parkerat in nå killar dem pratade med hur länge som helst (Dem var fortfarande här när vi kom hem igen). Så det var nog några som hållit på med lite fuffens kanske ;D ? Blir så nyfiken på sånt där men har ingen aning alls om vilka det är faktiskt fast dom bor på samma gård.

Nåväl.. Det var drama Nr1. Nästa är att min stackars lilla Mormor ska flytta från sitt hem nu och in på ett äldreboende men som tur var hade det varit hon själv som bett om det för att hon inte känner att hon kan klara sig själv längre. Men det känns ju såklart skittrist ändå.. Min lilla Mormor <3. Undrar dock vad som ska hända med hennes hus, Jag kan säga att jag lätt vill ha det :)

Drama Nr3 är att min lillebror idag var med i den där seriekrocken på Gäddviksbron där 1 buss, 1 personbil, en timmerbil och 3 lastbilar var inblandade. Dem skulle med skolbussen till Piteå för att bada när den där olyckan inträffade men som tur var hade det gått bra med alla i bussen och ingen hade fått några allvarliga skador men ändå.. Det hade ju kunnat gå helt annorlunda oxå.



Kommentarer
Jennifer

Haha ja vet du jag hade nog också kunnat döda för de där huset :) Jag älskar det !



Hoff, hemskt med den där olyckan. Tur att ingen blev skadad.

2010-12-16 @ 15:11:56
URL: http://artondeoktober.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0