School's out

Pjuh.. Nu har jag avverkat det värsta av utbildningen - Första dagen haha :D Nej men det gick bra och inget att vara nervös över. Läraren verkade bra och upplägget av utbildningen oxå.

Klassen vet jag väl inte.. Alla var äldre än mig, endel utländska och jag var nog helt klart ensam om att faktiskt ha haft ett jobb som jag slutat för att gå utbildningen. Ändå skönt att många var äldre för då ska man väl förhoppningsvis inte råka ut för samma som på gymnasiet - En hel jävla hög sent utvecklade fjortisar som aldrig håller käften och sitter och skryfter om hur coola dem är som just börjat dricka & tjuvröka vid 18 års ålder då man rimligtvis redan borde ha gjort bort allt sånt där och hunnit mogna lite.

MEN dagen har ju inte varit helt problemfri.. Det började med att jag tydligen blivit fet på senaste och inte fick på mig några jeans.. Fick tillslut igen ett par när jag låg på rygg hahah. Sen började det spöregna lagomt tills jag skulle cykla iväg och som tur var tog jag inte bilen eftersom jag var osäker på vart man fick parkera för när jag kom cyklandes såg jag att hela korsningen vid elgiganten var avstäng pga en stor bilolycka så där stod en massa ambulanser, poliser, brandbil etc. Så hade jag tagit bilen hade jag inte alls tagit mig fram i tid. In på Ok's toalett och fixa till håret och sen in på Lernia där vi hade samling och information.

På vägen hem var jag in på "jobbet" och kollade nå papper jag hade glömt och sen hem igen.

Har inga lektioner under veckan eftersom alla ska ha individuella samtal med läraren och vi har fått hem boken i Livsmedelshygien att läsa igenom. Mest troligt kommer jag jobba lite i veckan alltså.


Men nu ska jag göra lite nytta här hemma !


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0