Alone Again

Undra om man skulle göra tidig kväll ikväll kanske.. Har varit vaken hela dagen och blev trött i bilen. Tyckte vägen mellan Umeå-Luleå kändes ovanligt lång idag.

Finns inte så mycket att göra heller.. Emil är hos Martin till imorgon och jag har redan packat och mailat till alla Tradera-köpare, sett idol och ätit kvällis.. Är dock sugen på något gott innan jag går och lägger mig, Vad nu det skulle vara ?



Och jag måste bara säga att jag har världens underbaraste älskling.. Idag inne på Statoil blev jag jättesur för att det inte fanns nåt gott ätbart där och personalen sprang bara runt mellan olika kassor så man aldrig visste vart man skulle ställa sig, Så då surade jag ihop helt och sa att jag fan inte ska ha nån jävla mat och gick ut å satte mig i bilen... Så kommer min gulleman ut och har köpt en French åt mig - Med fel dressing. Jag får verkligen skämmas över mig själv, Han är bara gullig och underbar medans jag är hopplös. Tillåmed min favvosmak hade han köpt på sin dricka så jag inte skulle vara sur. 

Jag älskar dig över allt annat på jorden min prins, Jag är ingenting utan dig.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0