Agda 80 år

Hahah.. Ibland får jag skratta åt mig själv för att jag är så jävla fjantig. Eller hopplöst omodern.. Nu när jag installerat min nya dator ville jag typ gråta och få panikattacker om vart annat för att det inte såg ut som det brukar, för att jag inte kunde exakt allt i datorn på en gång osv.

Men nu har jag bytt till ikoner som liknar de gamla, ordnat skrivbordet som det såg ut förut, bytt bakgrundsbild, bytt färg på msn, bytt upplägg i mappar osv. Och JA, jag är nästintill besatt av att saker inte ska förändras. Jag har alltså Vista nu och har alltid tidigare haft XP.

Sen har jag skvallrat med min kära karl om allt möjligt från Bonde söker fru till självmördare och vilka cidersorter som inte är för söta för att drickas. That's what i love about you... Att vi aldrig får slut på samtalsämnen. Typ 3 senaste gångerna vi åkt mellan Umeå-Luleå har vi inte haft på stereon en enda sekund, Inte heller på våran 150 mils tripp förra veckan... För att vi bara babbbbblar :)

Imorn blir det att fortsätta fixa, ringa Af-kundtjänst & min jobbcoach, skriva ett par ansökningar och lite såntdär. På kvällen kommer Emil hit ett par timmar innan han åker vidare upp mot byn. Sköönt att få träffas en stund iaf :)

Puss !


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0