Trött & Trött

Fan vad jag är trött... Trött på alla jävla idioter. Trött på alla skrytapor och självömkare, Trött på alla som det är så synd om men inte ids lyfta på arslet för att förändra sin situatuion och Trött på töntar som tror att det är mest synd om dom i hela världen för att dom varit med om en jobbig grej för 100 år sen å då kan man gnälla om det resten av livet sen.. Poor poor you.

Jag är trött på dagens bild av skönhet. Alla bara måste fylla läpparna till ank-storlek, alla måste skaffa sillisar, alla måste sola tills dem ser ut som skrynkliga gråbruna slitna kärringar.

Jag är trött på finanskris och jag är trött på att behöva vänta på allt. Jag är trött på att jobba inom vården fast jag inte ens börjat än och jag är trött på det eviga stormandet i denna stad.

Jag är trött på att alltid ha ont i huvudet och att aldrig känna mig pigg. Jag är trött på alla som låtsas vara något dom inte är. Jag är trött på falskhet. Jag är trött på att alla är så korkade och jag tror att jag ska sova en stund.


Kommentarer
sandra

Undra på att du alltid är trött ;)

2009-06-05 @ 16:19:49
URL: http://nissandra.blogg.se/
Hanna

Ibland känner man sig helt enkelt trött på allt! :/

2009-06-06 @ 09:45:31
URL: http://sweethanna.blogg.se/
Madeleine

Världen är ytlig, tyvärr :(

2009-06-08 @ 18:59:27
URL: http://maddebuus.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0